Wat ga je doen?
Als lid van het programmateam Digitale Zorg bij het NHG werk je aan het ontwikkelen van visies en producten die digitale zorg in de huisartsenpraktijk ondersteunen. Je dag bestaat uit het schrijven en ontwikkelen van ondersteunende producten, kritisch nadenken over nieuwe ontwikkelingen, sparren met collega's en afstemmen met externe organisaties. Je signaleert trends, vertaalt deze naar projecten, en onderhoudt contacten met experts en belanghebbenden. Je draagt bij aan de integratie van digitale zorg in onze producten, maakt kansen en risico's inzichtelijk, en geeft strategische adviezen over onderwerpen als digitale triage- en contactvoorbereiding, beslisondersteuning, zelfmetingen, telemonitoring en online inzage.
Het programmateam Digitale Zorg bestaat naast jou uit 3 personen. Het team is onderdeel van het cluster Kwaliteit, Beleid en Implementatie, dat in totaal bestaat uit 34 mensen.
Het cluster Kwaliteit, Beleid en Implementatie van het NHG fungeert als brug tussen wetenschappelijke kennis en praktische toepassing. Het cluster richt zich op strategische vraagstukken zoals palliatieve zorg, spoed en digitale zorg, en ondersteunt huisartsen met praktische implementatieproducten, zoals elearnings.
Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) verenigt bijna 14.000 huisartsen. Bij het NHG werken ongeveer 190 gedreven professionals, zowel vanuit de Domus Medica in Utrecht als vanuit huis. De sfeer binnen het NHG-bureau is professioneel, informeel en collegiaal. Tegelijkertijd zijn de kwaliteitseisen hoog en zijn de medewerkers erg bij hun werk betrokken.
Dit kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Beantwoord de algemene vragen, plaats je motivatie in het betreffende tekstveld en upload je CV. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Stijn van den Broek, teamcoördinator Digitale Zorg (s.vandenbroek@nhg.org of 088 - 506 55 68). We kijken uit naar je reactie. Solliciteren kan tot uiterlijk 10 november 2024.
We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergrond en perspectieven.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld